Waarom zou je met mij in zee gaan?

  • Persoonlijk. Je krijgt mijn onverdeelde aandacht. Het gaat bij de studiekeuze immers om jou.
  • Deskundig. Je maakt gebruik van mijn expertise die ik in de loop der jaren heb opgebouwd rondom studiekeuze en loopbaan. En natuurlijk ook van mijn kennis van opleidingen, beroepen en organisaties. Ik voldoe aan de kwaliteitskeurmerken in het vakgebied.
  • Maatwerk. Jouw vraag en jouw persoon zijn het uitgangspunt van mijn aanpak.
  • Onafhankelijk. Je hebt te maken met een onafhankelijke studiekeuzecoach. Ik dien dus alleen jouw belangen.
  • Testen. Ik zet professionele tests in als hulpmiddel, niet als alleszeggende antwoorden op je vragen. De testresultaten gebruiken we in onze gesprekken.
  • Meer dan puur de studiekeuze, omdat er veel factoren een rol spelen bij kiezen. Zo besteden we bijvoorbeeld ook aandacht aan hoe je tegen kiezen en studeren aankijkt of wat je kunt doen aan je valkuilen en hindernissen.
  • Zorg achteraf. Ook als je achteraf nog met vragen zit of behoefte hebt aan overleg, kun je contact opnemen. Bijvoorbeeld als je nog niet tot een beslissing kunt komen of niet weet wat je met bepaalde informatie aan moet.
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding.