Brigitte Bruens

Brigitte Bruens

Ik, Brigitte Bruens, vind het fijn als ik je goed kan helpen. Ik lever graag maatwerk en houd ervan om in een open sfeer samen te werken aan een goed resultaat. Al jaren heb ik een grote voorkeur voor het begeleiden van jongeren bij hun studiekeuze en profielkeuze en alles wat daarmee samenhangt.

Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen, positief ingesteld en integer. Ik ga ambachtelijk, grondig en met persoonlijke aandacht voor jou te werk. Authenticiteit is een van mijn kenmerken.

Ik heb een schat aan ervaring op het gebied van studiekeuze en profielkeuze. Als je daar meer over wilt weten, bekijk dan mijn linkedin-profiel

 

Mijn uitgangspunten

  • Ik ga ervan uit dat jij het beste tot een goede studiekeuze kunt komen als je eerst goed nadenkt over hoe je in elkaar zit en wat belangrijk voor je is. Als dat helder is, is het vinden van je koers en je opleiding relatief gemakkelijk.
  • Ik zorg ervoor dat jij zicht krijgt op jezelf, dat jij nadenkt en tot antwoorden komt. Ik doe dat door goed te luisteren, vragen te stellen en samen met jou te zoeken naar waar het om draait en te bepalen wat ervoor nodig is om je een succes te laten maken van je studiekeuze.
  • Je studiekeuze of profielkeuze is niet dé keuze die bepalend is voor de rest van je leven. Het is een van de eerste stappen in je loopbaan. Daarna kan er iets heel anders en verrassends op je pad komen. Het bewijs daarvan zie je vast terug bij mensen in je eigen omgeving.
  • Er is niet slechts één opleiding die bij je past. Je kunt op verschillende opleidingen goed op je plek zijn.

Mijn kwaliteitskeurmerken

 


keurmerk-BKAIngeschreven in het Register BKA,
met kwaliteitsstandaard en gedragscode.

 


Keurmerk Studiekeuze NederlandAangesloten bij Studiekeuze Nederland
(SKN)